vineri, 2 martie 2012

Soiuri de zmeur - HERITAGE



Zmeurul  din soiul Heritage originar din SUA este  cultivat în special  pentru:  
-fructele sale mari, delicioase,
- un sezon lung de rodire,
- rezistenţă bună la boală şi la secetă .
Este cel mai popular şi mai cultivat soi de zmeură rosie la nivel mondial.
Este o plantă viguroasă,  care se dezvoltă pe cele mai multe tipuri de sol, şi tolerează  bine clima rece.

Acest soi  vă va oferi o recoltă bogată începând cu sfarşitul lunii iunie şi până în iarnă ... mult mai mult decât majoritatea arbuştilor fructiferi.
 Are conţinut ridicat în antioxidanţi, este hrănitoare, gustoasă şi deosebit de aromată.

Soiul Heritage  este foarte bun pentru zonele din sudul ţării, deoarece odată ajuns la maturitate planta este extrem de rezistentă la secetă,  dar poate creşte la fel de bine în zona montană . Aşteptaţi-vă asadar să aveţi  zmeură oriunde aţi planta-o, deoarece nu este pretenţioasă ca alte soiuri.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate Heritage-ul se plantează în plin soare,  pentru a va delecta cu fructe suculente şi gustoase pe tot parcursul verii şi a toamnei şi a vă aduce o bucurie, ori de câte ori intraţi în curtea dumneavoastră !




7 comentarii:

  1. Buna! In ce perioada e bine sa plantez zmeur/?Cu radacina nuda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deoarece in acesta perioada este mult de munca la camp imi cer scuze tuturor pentru intarzierea cu care raspund intrebarilor d-vs. . In legatura cu plntarea zmeurului acesta se face de regula in perioada de repus vegetativ. Va recomand sa cititi si articolul "Zmeurul" publicat in luna ferbruarie.

      Ștergere
  2. Zmeurul Heritage va fi de vanzare tomana asta?
    Se trimite prin curier sau posta?
    jud. BH

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai avem zmeur din soiul Heritage si va putem trimite prin posta, cu plata ramburs . Pentru detalii asteptam un telefon din partea d-vs.

      Ștergere
  3. Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
    WhatsApp:+2349046229159/
    +3550685677099

    RăspundețiȘtergere
  4. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Căsnicia mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr. DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine, de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere